Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις > Προσωρινοί πίνακες εκλογέων για την ανάδειξη Υπευθύνου/ης Συντονισμού και αντίστοιχου/ης Αναπληρωτή/τριας για το Δίκτυο Αγωγής Υγείας και Πρόληψης της 6ης ΥΠΕ.

Προσωρινοί πίνακες εκλογέων για την ανάδειξη Υπευθύνου/ης Συντονισμού και αντίστοιχου/ης Αναπληρωτή/τριας για το Δίκτυο Αγωγής Υγείας και Πρόληψης της 6ης ΥΠΕ.

election day 6hype

Προσωρινοί πίνακες εκλογέων για την ανάδειξη Υπευθύνου/ης Συντονισμού και αντίστοιχου/ης Αναπληρωτή/τριας για το Δίκτυο Αγωγής Υγείας και Πρόληψης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων,
Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ_ΔΙΚΤΥΟ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ 2024

ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ_ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ_ΔΙΚΤΥΟ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ_2024

ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ_ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ _ΔΙΚΤΥΟ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ 2024

 

Αιτήσεις για διόρθωση στοιχείων και ενστάσεις για διαγραφή θα πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας 6ης ΥΠΕ, Τμήμα Εφαρμογής Δράσεων Δημόσιας Υγείας, από την ανακοίνωση των πινάκων 24/04/2024 έως 10/05/2024, στο e-mail: με κοινοποίηση στο .
Αντιστοίχως, να μας αποσταλεί σχετική ενημέρωση και στην περίπτωση που τα στοιχεία των πινάκων είναι ορθά.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο