Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις Κρίσεων Ιατρών > Πίνακας Μη Παραδεκτών Υποψηφιοτήτων και Πίνακας ΑναΜοριοδότησης & Νέας Κατάταξης υποψηφίων ειδικότητας ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

Πίνακας Μη Παραδεκτών Υποψηφιοτήτων και Πίνακας ΑναΜοριοδότησης & Νέας Κατάταξης υποψηφίων ειδικότητας ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

6η ΥΠΕ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 12:30

Αναρτούμε σήμερα ημέρα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, στον ιστότοπο της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, τον Πίνακα Μη Παραδεκτών Υποψηφιοτήτων και Πίνακα ΑναΜοριοδότησης & Νέας Κατάταξης υποψηφίων ειδικότητας ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, μετά τις συνεδριάσεις του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής Ιατρών Ε.Σ.Υ., για την πλήρωση των θέσεων, που περιλαμβάνονται υπ. αρίθμ. Γ4α/Γ.Π./8252/07-02-2020 (5η Ορθή Επανάληψη) Απόφαση του Υπουργείου Υγείας με θέμα «Έγκριση για Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ.».

Κατά των πινάκων οι υποψήφιοι ιατροί έχουν δικαίωμα υποβολής έγγραφης ένστασης στη γραμματεία του Συμβουλίου εντός προθεσμίας μίας (1) εβδομάδας, που ξεκινά από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης, συμφωνα με την υπ’ αριθμ. Γ4α/Γ.Π.οικ.7330/05-02-2020 (ΦΕΚ 320/Β/06-02-2020) Απόφαση του Υπουργείου Υγείας και τα αναφερόμενα στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

Παρακάτω η επισύναψη αρχείων

Ορθη Επανάληψη-Ανάρτηση μη παραδεκτών και αναμοριοδότησης

Αναλυτικός Πίνακας Αναμοριοδοτησης

 

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο