Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις > ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΠΦΥ 2019

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΠΦΥ 2019

6η ΥΠΕ

Αναρτάται σήμερα ημέρα Τρίτη 02/11/2021 ο Αρχικός Πίνακας Μοριοδότησης υποψηφιοτήτων για την κατάληψη δέκα έξι (16) θέσεων Π.Φ.Υ. ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας της υπ.αρίθμ.10255/19-12-2018 (ΑΔΑ: 6ΠΟΙ469ΗΔΜ-ΙΩΞ) ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Απόφαση-Προκήρυξη της 6ης ΥΠΕ.

Κατά του ανωτέρω πίνακα οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής έγγραφης ένστασης στη Γραμματεία του Συμβουλίου, συνοδευόμενη από τυχόν δικαιολογητικά που υποστηρίζουν το αποδεκτό αυτής, εντός προθεσμίας μίας (1) εβδομάδας, που ξεκινά από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης (03/11/21-09/11/21).

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή αποστέλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, η ιδιωτικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση: Υπάτης 1 & Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών, 26441 Πάτρα, σε κλειστό φάκελο, επί του οποίου θα  αναφέρονται τα στοιχεία του αποστολέα και στα στοιχεία του παραλήπτη θα αναγράφεται η ένδειξη για το «Συμβούλιο Κρίσης & Επιλογής Ιατρών ΕΣΥ ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας».

Σε αυτή την περίπτωση, για το εμπρόθεσμο της κατάθεσης λαμβάνεται υπ όψιν η ημερομηνία παράδοσής τους για αποστολή και όχι η ημερομηνία παραλαβής από την Γραμματεία.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο