Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > «Αιματολογικά Νέα – Σύγχρονη Νοσηλευτική» – Γ. Καρβέλης: “Είμαστε εδώ για να κοιτάζουμε μπροστά και να βαδίζουμε, σε νέα ερευνητικά μονοπάτια”

«Αιματολογικά Νέα – Σύγχρονη Νοσηλευτική» – Γ. Καρβέλης: “Είμαστε εδώ για να κοιτάζουμε μπροστά και να βαδίζουμε, σε νέα ερευνητικά μονοπάτια”

aimodosia
Ο χαιρετισμός του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, στο συνέδριο «Αιματολογικά Νέα – Σύγχρονη Νοσηλευτική» που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα.
O κ. Καρβέλης δεν μπορούσε να παραστεί, λόγω της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το διήμερο (9 και 10 Σεπτεμβρίου).
Στον χαιρετισμό του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, μεταξύ άλλων υπογραμμίζει τα εξής:
“Χαίρομαι, πολύ που κάθε χρόνο το οργανώνει με την ίδια ζωντάνια και τον ίδιο ενθουσιασμό ο καλός μου φίλος και εξαίρετος επιστήμων, ο Γιάννης ο Αδαμόπουλος.
Είναι σημαντικό που ιατροί επιστήμονες και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων, ανταποκριθήκατε για άλλη μια χρονιά σε αυτό το ραντεβού ανταλλαγής γνώσεων που συγκεραίνει τις ιατρικές και βιολογικές εξελίξεις επί των αιματολογικών παθήσεων, αλλά και του ρόλου της νοσηλευτικής φροντίδας επ’ αυτών.
Αφήνουμε όλοι μαζί πίσω μας τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που μας προκάλεσε ο νέος κορονοιός. Για όλους εμάς, και κυρίως για όλους εσάς της πρώτης γραμμής, πέρασε στο παρελθόν, ενώ φαίνεται να γίνεται κομμάτι της ενδονοσοκομειακής καθημερινότητας. Ωστόσο, οι νέες συνθήκες που προκάλεσε επέφεραν και θετικές εξελίξεις. Είμαστε εδώ για να κοιτάζουμε μπροστά και να βαδίζουμε, να βαδίζετε εσείς οι επιστήμονες της υγείας, σε νέα ερευνητικά μονοπάτια. Να εμβαθύνετε σε νέες τεχνικές, νέες προσεγγίσεις που συμβάλλουν βήμα βήμα, μέρα με τη μέρα στην αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης των ασθενών σας, στη βελτίωση των παρεχόμενων νοσηλευτικών και ιατρικών υπηρεσιών, στην ποιότητα της καθημερινής τους διαβίωσης”.
Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο