Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > “Γέφυρες Καρδιολογίας 2022” – Γιάννης Καρβέλης: “Στη διάθεση σας για την κατάθεση των επιστημονικών σας ανησυχιών και την αναζήτηση λύσεων”

“Γέφυρες Καρδιολογίας 2022” – Γιάννης Καρβέλης: “Στη διάθεση σας για την κατάθεση των επιστημονικών σας ανησυχιών και την αναζήτηση λύσεων”

Καρδιολογίας
Ο χαιρετισμός του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, στο 20ο Καρδιολογικό Συνέδριο με θέμα: “Γέφυρες Καρδιολογίας 2022” που ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής. Ο κ. Καρβέλης δεν μπορούσε να παραστεί στις εργασίες του συνεδρίου, λόγω της παρουσίας του στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ 2022»:
Καλησπερίζω όλους τους παραβρισκόμενους στο συνεδριακό Κέντρο της Πάτρας. Λυπάμαι που δεν βρίσκομαι ανάμεσά σας, αλλά οι υποχρεώσεις με οδήγησαν εκτός Πατρών.
Χαίρομαι πολύ που οι καρδιολόγοι, αλλά και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων, ανταποκριθήκατε για άλλη μια χρονιά σε αυτό το ραντεβού ανταλλαγής γνώσεων περί της Καρδιολογίας, που το οργανώνει με την ίδια ζωντάνια και τον ίδιο ενθουσιασμό ο προσωπικός μου φίλος και Καθηγητής , ο Περικλής Νταβλούρος.
Με τον Περικλή, ως Δ/ντη της Καρδιολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Π., αλλά και τον καθηγητή κο Νίκο Χαροκόπο, ως Δ/ντή της ΚΔΘ βάλαμε από κοινού βάσεις για σημαντικές εξελίξεις στην κλινική φροντίδα και την εξωνοσοκομειακή πορεία των καρδιολογικών ασθενών στην Αχαΐα και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Δεν χρειάζεται να πω ότι, τόσο οι δύο προαναφερόμενοι γιατροί και καθηγητές, όσο και πολλοί άλλοι, από άλλα νοσοκομεία της γεωγραφικής ευθύνης της 6ης ΥΠΕ δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη, μαζί, φυσικά, με τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και τη φροντίδα των νοσηλευτριών, γα να στηθούν ΓΕΦΥΡΕΣ ΖΩΗΣ. Γέφυρες Ζωής για τους πάσχοντες με σοβαρά και χρόνια καρδιολογικά νοσήματα που σημαίνει όχι μόνο γέφυρες επιβίωσης, αλλά γέφυρες Ζωής, δηλ. γέφυρες ποιοτικής διαβίωσης και αυξημένο προσδόκιμο σε χρόνια. Εξασφαλίζουν όχι μόνο την μάχη με τον χρόνο και την πάθηση, αλλά καταφέρνουν να μεταβάλλουν την καθημερινότητα των καρδιολογικών ασθενών σε μία ευκαιρία για συνέχιση, για διάρκεια, για δράση και μαχητικότητα ενάντια σε ό,τι μπορεί να τους δυσκολεύει εφαρμόζοντας νέες κλινικές μεθόδους, ασκώντας νέες τεχνικές εφαρμογής κλινικών πρακτικών και νέες θεραπευτικές και φαρμακευτικές προσεγγίσεις.
Εύχομαι επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου σας, δύναμη και αντοχή σε όλους, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τις αντιξοότητες που συναντάτε οι περισσότεροι στο καθημερινό σας ενδονοσοκομειακό χώρο και περισσότερες επιτυχίες στο ιατρικό σας έργο. Συμπαραστέκομαι και στηρίζω κάθε σας πρωτοβουλία και κάθε νέα δράση ή εφαρμογή ή πρωτοβουλία που άπτεται του οφέλους του ασθενούς και κατ΄επέκταση της Δημόσιας Υγείας. Γνωρίζετε ότι τίθεμαι στη διάθεση σας για την κατάθεση των επιστημονικών σας ανησυχιών και την αναζήτηση λύσεων, από κοινού, που προχωρούν την ποιότητα διαβίωσης των ασθενών σας πολλά βήματα παρακάτω.
Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή και την πρόσκληση. Καλό σας βράδυ!
Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο