Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Εγκαίνια χώρου φιλοξενίας από την AURORA – Γιάννης Καρβέλης: “Τέτοιες πράξεις αξίζουν την μίμηση ώστε να προκύψουν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες”

Εγκαίνια χώρου φιλοξενίας από την AURORA – Γιάννης Καρβέλης: “Τέτοιες πράξεις αξίζουν την μίμηση ώστε να προκύψουν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες”

AURORA1

Στα εγκαίνια των χώρων φιλοξενίας της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης “AURORA” στην Πάτρα, παραβρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Πρόκειται για υποστηρικτική δομή, που καλύπτει τις ανάγκες των ατόμων που πάσχουν από σοβαρά και χρόνια αιματολογικά νοσήματα, και κυρίως αυτών που προέρχονται από απομακρυσμένες περιοχές και αδυνατούν να καλύψουν όλα τους τα έξοδα για τη διαμονή και παραμονή τους στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου κάνουν τη θεραπεία τους.

“Είναι τιμή για την πόλη μας, αλλά και την πανεπιστημιακή κοινότητα που ένας τέτοιος ξενώνας-διαμέρισμα βρίσκεται εδώ, έτοιμος να υποδεχθεί όσους έχουν πραγματικά ανάγκη τη φιλοξενία και τη ζεστασιά, ενώ βρίσκονται σε διαδικασίες προ ή μετά τη μεταμόσχευση”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καρβέλης στο σύντομο χαιρετισμό του, υπογραμμίζοντας: “Τέτοιες πράξεις αξίζουν την μίμηση ώστε να προκύψουν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες”.

AURORA3 AURORA2

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο