Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Στο σεμινάριο “Αχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας” ο Γ. Καρβέλης: “Μεγάλη η προσπάθειά μας για να προκηρυχθούν μόνιμες θέσεις Νευρολογίας”

Στο σεμινάριο “Αχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας” ο Γ. Καρβέλης: “Μεγάλη η προσπάθειά μας για να προκηρυχθούν μόνιμες θέσεις Νευρολογίας”

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ 5

Στο 9ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: “Αχαϊκές Ημέρες Νευρολογίας” που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (16 Σεπτεμβρίου) ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Καρβέλης ανέφερε τα εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω όλους τους συμμετέχοντες στο διήμερο συνέδριο Νευρολογίας, που ετοιμάστηκε με τόση έγνοια και φροντίδα από τον αγαπητό και διακεκριμένο στον χώρο του κ. Αργυρίου.

Τα τελευταία τρία, περίπου, χρόνια οι ημέρες της Νευρολογίας στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν ιδιαίτερα έντονες, λόγω της αιφνίδιας παρουσίας ενός ισχυρού εισβολέα που λέγεται νέος κορονοιός. Όμως και πριν, όπως και μετά από αυτή την εισβολή, οι ανάγκες των ασθενών για την νευρολογική κάλυψη αυξάνονται και αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Η εμφάνιση όλο και συχνότερα νευρολογικών παθήσεων που έχουν μόνιμη μορφή για τους ασθενείς και μάλιστα με όλο και χαμηλότερο χρόνο εμφάνισης, ηλικιακά, κάνει την ειδικότητα του νευρολόγου απόλυτα απαραίτητη και αναγκαία στον ενδονοσοκομειακό χώρο του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Αλλά, και έξω από τα νοσοκομειακά στέγαστρα, η κλινική φροντίδα και η τακτική παρακολούθηση των νευρολογικών ασθενών προλαμβάνει δυσκολότερες επιπλοκές και συμβάλλει στην ομαλή εξέλιξη, ακόμη και αποκατάσταση, πολλών περιστατικών.

Ως Διοίκηση προσπαθούμε να ενισχύουμε με κάθε τρόπο και να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματά σας. Αξίζει να αναφερθώ στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλμε ως 6η ΥΠΕ, έτσι ώστε να προκηρυχθούν μόνιμες θέσεις Νευρολογίας στις νοσηλευτικές μονάδες της Περιφέρειας μας.

Εύχομαι να έχετε επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου σας και χαίρομαι, πραγματικά, που ανανεώνετε το ραντεβού σας, ετησίως, σε αυτό το «νευρολογικό» συναπάντημα, που πραγματοποιείται στην πόλη μας. Μία πόλη που διαθέτει δύο μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες, με άρτια οργανωμένες νευρολογικές κλινικές και πανεπιστημιακή υποδομή.

Γνωρίζετε καλά ότι ως Διοικητής, αλλά και ως άνθρωπος τίθεμαι στη διάθεσή σας και είμαι πάντα δεκτικός σε κάθε αίτημά σας, σε κάθε κάλεσμά σας, προκειμένου να βρούμε από κοινού λύσεις και τρόπους αντιμετώπισης των εμποδίων που τίθενται στον επιστημονικό και επαγγελματικό σας δρόμο.

Ευχαριστώ θερμά την οργανωτική επιτροπή για την τιμή και την πρόσκληση!”.

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ 2 ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ 3 ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΟ 5

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο