Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Το “Ευχαριστώ” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη

Το “Ευχαριστώ” της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστήρια επιστολή για την έμπρακτη και άμεση στήριξη που παρέχει στα άτομα με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο, απέστειλε στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ: Διοικητή 6ης ΥΠΕ, κ. Ι. Καρβέλη

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια Επιστολή».

Αξιότιμε Κύριε Διοικητή,

Η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας ιδρύθηκε το 1991, και είναι ο Δευτεροβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας των πασχόντων από Θαλασσαιμία (Μεσογειακή Αναιμία) και Δρεπανοκυτταρική Νόσο (Δρεπανοκυτταρική και Μικροδρεπανοκυτταρική Αναιμία). Έχει ως μέλη τους 25 Συλλόγους Μεσογειακής Αναιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου της χώρας μας, κι εκπροσωπεί τους 5.000 πάσχοντες και τις οικογένειές τους. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Θαλασσαιμίας (T.I.F.), και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ).

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την έμπρακτη και άμεση στήριξη που παρέχετε στα άτομα με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο σε θέματα που απασχολούν τις Μονάδες Μεσογειακής Αναιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου που υπάγονται στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξη σας στα θέματα των μεγάλων ελλείψεων αίματος που αντιμετώπισαν οι πάσχοντες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

H αξιέπαινη στήριξη σας είναι σημαντική για τα άτομα με Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο και προσδοκούμε στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας.

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΒΑΝΟΣ ΑΓΛΑΪΑ ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο