Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Δελτία Τύπου > Ευχαριστίες του Συλλόγου «Φλόγα» Παράρτημα Πάτρας, στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη

Ευχαριστίες του Συλλόγου «Φλόγα» Παράρτημα Πάτρας, στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη

floga

Τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, επισκέφθηκαν στο γραφείο του μέλη του Τμήματος Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», για να συζητήσουν θέματα ιατρικής κάλυψης των παιδιών με καρκίνο της περιφέρειάς μας.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Καρβέλη που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Συλλόγου για την παραμονή της διευθύντριας ΕΣΥ Παιδιατρικής, Αφροδίτης Γκινοπούλου, μετά τη συνταξιοδότησή της, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, με οικονομική κάλυψη της «Φλόγας» ώστε να μην στερηθούν τα παιδιά της ευρύτερης περιφέρειας που πάσχουν από καρκίνο, την ενδιάμεση φροντίδα και να μην αναγκάζονται να μετακινούνται στην Αθήνα.

Μάλιστα ο κ. Καρβέλης εξετάζει και άλλες δυνατότητες που θα εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή κάλυψη των παιδιών.

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο