Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις > ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

nurse symbol

Αναρτάται  σήμερα ο Πίνακας Τελικής Μοριοδότησης/ Κατάταξης – ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ  υποψηφίων ειδικότητας ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ για μια (1) θέση επ. Β΄ για το Γ.Ν.ΛΑΚΩΝΙΑΣ-Ν.Μ. ΣΠΑΡΤΗΣ & μιας (1) θέσης επ. Β΄για το Γ.Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-Α.Ο.Μ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Ο /Η   υποψήφιος  για τις ως άνω  θέσεις    που έλαβε μέρος στη   διαδικασία της συνέντευξης, και έχει  επιλεγεί πρώτος  και για τις δύο θέσεις   υποχρεούται,  να επιλέξει  τη θέση που επιθυμεί και να υποβάλει υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης, στην Γραμματεία του αρμόδιου Συμβουλίου, εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών, από την ανάρτηση του Πίνακα Τελικής Βαθμολογίας και επιλογής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. Γ4α/Γ.Π.οικ. 62944/23-11-2023 (ΦΕΚ 6701 Β΄) απόφαση του Υφυπουργού Υγείας.

Η δήλωση αποδοχής μιας (1) θέσης είναι υποχρεωτική για όλους τους διοριστέους και ισοδυναμεί με αυτοδίκαιη παραίτηση από τη διεκδίκηση των άλλων θέσεων για τις οποίες έχουν υποβάλλει υποψηφιότητα.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο