Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Θέσεις Εργασίας & Προκηρύξεις > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ / ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ / ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

nurse symbol

ΘΕΜΑ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ / ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Κατόπιν του υπ’ αριθμ. Γ6α/Γ.Π. οικ. 35603/15-11-2022 εγγράφου της Διεύθυνσης Νοσηλευτικής του Υπουργείου Υγείας και μετά την ολοκλήρωση των γραπτών εξετάσεων και την ανάρτηση της λίστας των επιτυχόντων, θα λάβουν χώρα οι προφορικές εξετάσεις των ειδικευομένων νοσηλευτών της νοσηλευτικής ειδικότητας  Ν.Δ.Υ.Κ.Ν.

Σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

  • Χρόνος και τόπος διενέργειας των προφορικών εξετάσεων.
  • Ως ημερομηνία διενέργειας των προφορικών εξετάσεων για την απόκτηση του τίτλου της νοσηλευτικής ειδικότητας της Νοσηλευτικής Δημόσιας Υγείας/ Κοινοτικής Νοσηλευτικής ορίζεται η 28η και 29η Ιανουαρίου 2023, ημέρες Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα, και ώρα από 09:30 π.μ. – 15:30 μ.μ. για το Σάββατο και από 09:30 π.μ. – 14:00 μ.μ. για την Κυριακή.
  • Τόπος διεξαγωγής των προφορικών εξετάσεων ορίζεται η Κεντρική Υπηρεσία της 6ης ΥΠΕ, Αίθουσα Ισόγειο 2 (δεξιά), επί της οδού Υπάτης 1.

Στον ανωτέρω εξεταστικό χώρο οι υποψήφιοι θα προσέλθουν μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα που προβλέπεται στον πίνακα των ομάδων για τις προφορικές εξετάσεις. Οι υποψήφιοι που αποτυγχάνουν στις προφορικές εξετάσεις επαναλαμβάνουν μόνο την προφορική εξέταση σε επόμενη εξεταστική και κατοχυρώνουν το αποτέλεσμα των γραπτών εξετάσεων.

 Ακολουθεί η επισύναψη αρχείων:

ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ Ν.Δ.Υ.Κ.Ν (1)

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο