Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχική > Νέα & Ανακοινώσεις > Ανακοινώσεις > Ιατρικές Υπηρεσίες Π.Π.Ι. Λεχαινών

Ιατρικές Υπηρεσίες Π.Π.Ι. Λεχαινών

6η ΥΠΕ

1. Στο ΠΠΙ Λεχαινών λειτουργεί τις καθημερινές ιατρείο Γενικής Ιατρικής στο οποίο εξετάζονται ασθενείς και γίνεται συνταγογράφηση από τον Γενικό Ιατρό κ. Σκαρμέα. Στα ρεπό του κ. Σκαρμέα επισκέπτεται το Π.Π.Ι. Αγροτικός Ιατρός, εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Επίσης, υπάρχουν Νοσηλεύτριες οι οποίες κάνουν αλλαγές τραυμάτων, βοηθούν τον ιατρό και εκτελούν και άλλες νοσηλευτικές πράξεις.

2. Ο Παιδίατρος του Κ.Υ. Γαστούνης επισκέπτεται το Π.Π.Ι. Λεχαινών μία (1) φορά τη βδομάδα συνήθως κάθε Παρασκευή. 

3. Από τις αρχές Ιουνίου διορίστηκε ο Επικουρικός Οδοντίατρος κ. Δημητριάδης Βασίλειος, ο οποίος αντιμετωπίζει 8-10 ασθενείς καθημερινά κατόπιν ραντεβού. 

4. Από 1-7-21 θα επισκέπτεται το Π.Π.Ι.  μία (1) φορά την εβδομάδα η  Επικουρική ΔΕ Χειρίστρια Ακτινολογικού κ. Περράκη Μαρία, όπου θα βγάζει ακτινογραφίες με την παρουσία του Γενικού Ιατρού.

5. Από 29-6-21 θα επισκέτεται το Π.Π.Ι. μία (1) φορά τη βδομάδα η ΔΕ Παρασκευάστρια Μικροβιολογικού κ. Θεοδωροπούλου Κων/να. 

6. Στο Π.Π.Ι. Λεχαινών εκτελούνται καθημερινώς PAP TEST από τις μαίες κ. Γκάμαρη, κ. Σκουρφούτα και κ. Μπαλαφούτη, ενώ γίνονται και συνεδρίες Ψυχολόγου από την Π.Ε. Ψυχολόγο κ. Θωμά Νικολίτσα.

7. Από τα μέσα του Αυγούστου (όπου αναμένονται τρείς αγροτικοί ιατροί στο Κ.Υ. Γαστούνης), θα προγραμματισθεί η επίσκεψη μία (1) φορά την εβδομάδα της . κ. Μπουτογιάννη Ευαγγελίας Αγροτικής Ιατρού που έχει ολοκληρώσει την Ορθοπαιδική ειδικότητα.

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Γαστούνης

Print Friendly, PDF & Email
dypede
6η Υ.ΠΕ.
Σκοπός της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είναι η αποτελεσματικότερη κσι αποδοτικότερη λειτουργία των ΦΠΥΥΚΑ στην παροχή υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης στον πληθυσμό της Περιφέρειας.
https://www.dypede.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο